Середа, 15.05.2024, 09:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Офіційний сайт ЗОШ І-ІІІ ст.№2

Меню сайту

Головна » Архів матеріалів

18.12.2015року учні 2-4 класів, що входять до складу «БДЖОЛЯРІЇ» ЗОШ І_ІІІст. №2  м. Обухова  представили свої творчі проекти : "Свято Миколая очима дитини".

Своє бачення свята діти представили у вигляді об’ємних  фігур та іграшок.

Мета проекта – розвинути творчу уяву дітей та пізнавальні потреби, дати можливість проявити свої здібності у пошуковій  та творчій роботі  при  ознайомленні з українськими традиційними святами.

В проекті взяли участь учні 2 класу , вулик "Соняхи", які представили проект у вигляді мініатюри та солодкого казкового будиночка Святого Миколая . Кл. кер.  Зварич В.І. ... Читати далі »

Переглядів: 469 | Додав: GORDIENKO | Дата: 20.12.2015 | Коментарі (0)

09.12.2015р. у ЗОШ І-ІІІ ст.№2 м.Обухова відбулася  лінійка, присвячена Всеукраїнській акції  “16 днів проти насильства”.   Міжнародна акція “16 днів проти насильства” ініційована Центром Жіночого Глобального лідерства у 1991 році з метою привернення уваги громадськості до проблем насильства в сім’ї, а також активізації діяльності державних структур і громадських організацій з метою захисту прав людей та формування ненасильницької ідеології в суспільстві.

Самоврядуванням школи було створено відео-проек ... Читати далі »

Переглядів: 749 | Додав: GORDIENKO | Дата: 10.12.2015 | Коментарі (0)

В ЗОШ І-ІІІ ст.№2 м.Обухова відбулася урочиста лінійка, присвячена пам'яті жертв Голодомору. Для України це були страшні роки.Історики і демографи сперечаються навколо кількості жертв голодомору, виголошуючи різні дані від 3 до 10 мільйонів. Найвірогідніше, враховуючи матеріали перепису населення 37-го року, втрати населення внаслідок повного фізичного виснаження, тифу, кишково-шлункових отруєнь, канібалізму, репресій, самогубств на грунті розладу психіки, жертви становили близько 7 мільйонів чоловік на теренах України.

                                            ... Читати далі »

Переглядів: 492 | Додав: elena-chechko | Дата: 28.11.2015 | Коментарі (0)

 9 листопада у школі пройшов конкурс « Міс осінь » серед учнів 7-11 класів (кер.заходу Н.В.Мартиненко ). Сім чарівних учасниць (Тільна О., Рузанова С., Семеняченко В., Хачатрян К., Меньшикова Є., Бондаренко К., Чирикал С.) та Вірка Сердючка з командою (в особі  Глевацького Андрія та його друзів) знайомили глядачів зі світом своїх захоплень, демонстрували свої умілі ручки.

У конкурсі - «Привітання», дівчата розповідали у віршованій формі (хто всерйоз, а хто із гумором) про себе, родину, школу, своїх друзів. Усі добре впоралися із завданням. Досить цікавою для тих, хто спостерігав за дійством із залу, та й для самих конкурсанток, була демонстрація вишуканого осіннього вбрання.  У конкурсі «Талантів» глядачі та члени журі дізналися про уподобання юних красунь, про світ їхніх захоплень, таких як спів, малювання,об’ємні  роботи з бісеру та стрічок, а Вірка Сердючка, крім вишивки бісе ... Читати далі »

Переглядів: 480 | Додав: GORDIENKO | Дата: 15.11.2015 | Коментарі (0)

В  Україні 09.11.2015р. стартував Тиждень безпеки дорожнього руху під егідою ООН. 

Дотримання правил дорожнього руху - один з головних компонентів збереження життя і здоров'я дітей. Особливу увагу при проведенні заходів «Увага, діти на дорозі!» звертають на спілкування з дітьми молодших класів, оскільки саме у цьому віці у дітей формуються не лише основи безпечної поведінки на дорозі і вулицях, а й правосвідомості загалом.

В зв’язку з цим у ЗОШ І-ІІІст. №2 м. Обухова заплановані такі заходи: театралізована година спілкування "Безпечна дорога", міні- екскурсія  ... Читати далі »

Переглядів: 727 | Додав: GORDIENKO | Дата: 09.11.2015 | Коментарі (0)

9 листопада – День української писемності та мови.

Першим до нас приходить слово... З колисковою материнською піснею, тихою казкою, доброю ласкою. "Мама, тато, баба, льоля, киця, жижа", - лепече дитина. Які дивні перші двоскладові слова! А потім знання зі словесності поширюються. Дитина спинається на ноги, пізнає за день десятки нових слів, звучних та красивих: сонечко, квітка, вода, трава... Світ - мов казка. І пізнаємо ми його за допомогою слова. За допомогою слова відкриваємо таємничість і складність інших наук: географії, історії, біології, фізики, математики...

Отже, словесність - початок усіх наук. Вона джерело, звідки починається струмок, який ширшає, набирає сили і розливається могутньою рікою.

Адже, слово до слова - зложиться мова!..

Вона д ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: GORDIENKO | Дата: 09.11.2015 | Коментарі (0)

06.11.15р. Радою учнівського самоврядування "Імпульс" Центру творчості  дітей, юнацтва та молоді "Романтик" м. Обухова був проведений профорієнтаційний фотоквест для учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста.

   Метою було формування у молоді мотивації до праці, підвищення фотоаматорства та розвиток креативного мислення, нестандартного бачення.

На початку конкурса команди презентували себе. Учні ЗОШ№2 у складі 4 чоловік заявили себе як команда: "Морські котики", представляючи професію моряків.

Далі команди отримали завдання у вигляді ребусів. Завданням було розшифрувати професії та сфотографувати людей, що їм відповідають у реальному житті. Наша команда впоралася з ребусами та швидко визначила, де вони можуть виявити людей з такими професіями. Під час квесту вони показали достатню кмітливість, швидкість у вирішенні поставлених задач та проявили неабиякі вміння до спілкування та домовляння  ... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: GORDIENKO | Дата: 08.11.2015 | Коментарі (0)

Конкурс класних куточків

Щорічно у жовтні в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 м.Обухова  проходить конкурс на кращий класний куточок: «НАШ КЛАС». Саме тому з вересня місяця всі класи на чолі з класними керівниками сумлінно готуються, для того, щоб гідно представити його на конкурсі та отримати змогу позмагатися за І місце з іншими класами.

Перевірку класних куточків здійснює компетентне журі у складі  директора, педагога-організатора, вчителів-предметників та представників шкільного самоврядування.

Під час оцінювання класних куточків враховують такі основні критерії:

креативність оформлення класного куточка;

патріотичний підхід до оформлення;

естетичний вигляд класного куточка;

інформаційність;

яскравість;

творчий підхід.

Слід відзначити роботи всіх класних керівників у підготовці класних куточків, котрі зробили їх дійсно чудовими.

Серед молодших ... Читати далі »

Переглядів: 1132 | Додав: GORDIENKO | Дата: 07.11.2015 | Коментарі (0)

     24.10.15р. Рада учнівського самоврядування "Імпульс" м. Обухова організувала флешмоб до Дня Київщини під девізом : "Ми - діти Київщини". На ньому зібрались школярі - представники з різних шкіл, щоб підтримати цей заклик. Саме тому всі разом танцювали та підспівували :

"Ми всі ідентичні і всі неповторні,

Всі особисті та у нас одні корні,

Тому всі всі всі співаєм, о-о-о

Танцюєм, па па па

Вся Європа!"

     Учні ЗОШ №2 приймали участь як в постановці флешмобу (діти, що входять до складу міського самоврядування), так і в відтворенні постановки (діти, що були представниками від школи).

 

... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: GORDIENKO | Дата: 30.10.2015 | Коментарі (0)

07.10.15. відбулась зустріч молодших класів з воїном АТО – Боровиком Олександром Петровичем, який колись і сам був учнем нашої школи. Він розповів про будні українського солдата та ще й на додачу показав малечі свої фронтові фото. Звучали серйозні та по-дитячому цікаві питання від учнів молодших класів. Звичайно на кожне питання в Олександра Петровича була відповідь, він намагався поговорити з кожним, хто прагнув цього. Наприкінці зустрічі учні попросили Олександра передати листівки та малюнки своїм побратимам. А також подякувати їм за захист і побажали неодмінно повертатися живими та з ... Читати далі »

Переглядів: 500 | Додав: GORDIENKO | Дата: 21.10.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 »
Block title
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук

Copyright MyCorp © 2024