Понеділок, 29.04.2024, 05:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Офіційний сайт ЗОШ І-ІІІ ст.№2

Меню сайту

Головна » 2015 » Листопад » 9 » Тиждень безпеки дорожнього руху
22:14
Тиждень безпеки дорожнього руху

В  Україні 09.11.2015р. стартував Тиждень безпеки дорожнього руху під егідою ООН. 

Дотримання правил дорожнього руху - один з головних компонентів збереження життя і здоров'я дітей. Особливу увагу при проведенні заходів «Увага, діти на дорозі!» звертають на спілкування з дітьми молодших класів, оскільки саме у цьому віці у дітей формуються не лише основи безпечної поведінки на дорозі і вулицях, а й правосвідомості загалом.

В зв’язку з цим у ЗОШ І-ІІІст. №2 м. Обухова заплановані такі заходи: театралізована година спілкування "Безпечна дорога", міні- екскурсія "Дорогою знаків", зустріч з інспектором ДАІ, квест "Правила дорожнього руху".

09.11.15р.

9 листопада учнівське самоврядування «Індіго» ЗОШ І-ІІІст. №2 вирішило  провести виховну годину "Безпечна дорога" для учнів 1-6 класів.

Насамперед глядачі потрапили у казкову країну дорожніх знаків, де казкові герої Микита Кожум’яка, Івасик-Телесик, Котигорошко та інспектор казкового руху розповідали про свою профілактичну службу правил дорожнього руху.

Юні помічники самоврядування 2-4 класів презентували танок з дорожніми орієнтирами (постановник Драч Володимир Володимирович), а чудові ведучі у віршованій формі пояснили значення деяких з основних знаків.

На закріплення виховної години ведучі та казкові герої провели конкурси та тестування, чим і закріпили знання дітей про правила дорожнього руху.

 На завершення свята був проведений флешмоб під пісню Левка Дурка «Безпечна дорога».

10.11.15р.

Проведено екскурсію "Дорогами знаків", де учням молодшої школи ще раз пояснювили значення тих чи інших дорожніх знаків (що були розвішані коридорами навчального закладу) та наголошували про важливість уміння розпізнавати сигнали, які вони подають людям.

11.11.15р.

Була проведена зустріч учнів з інспектором ДАІ - Кабанцем Юрієм Анатолійовичем (кер. заходу - Л.В. Старук). Він  розповів про важливість дотримання правил дорожньго руху. Після бесід діти мали змогу проїхатися на робочому авто нашого гостя.

13.11.2015р.

Проводився квест : "Правила дорожнього руху", організований самоврядуванням школи для учнів 7-11 класів. Метою заходу було: поглибити знання учнів з правил дорожнього руху; продовжити формування уяви школярів про безпеку дорожнього руху під час пересування по вулицям та дорогам; а також - проявити креативність , швидкість та правильність  мислення в екстренних ситуаціях.

У квесті приймали участь учні 7-го ("Обережно діти на дорозі"), 8-го("Світлофори"), 9-го("Веселі порушники"), 10-го ("Тачки") класів.

 Кожна команда представила  назву та дивіз. Далі всі отримали завдання у вигляді дорожніх знаків. Учасники повинні були проявити креативність мислення та визначити - до кого їм потрібно було звернутися, щоб отримати подальші завдання. На станціях, що були визначені командами, учні отримували запитання щодо правил дорожньго руху, на які повинні були дати відповіді (кожна правильна - 2 бали, частково-правильна - 1 бал).

Важлива була правильність виконання завдань та швидкість, адже бонусні бали залежали від того, хто справиться з завданням раніше.

В результаті за підсумками усіх балів команди отримали:

"Обережно діти"                                                  -    І місце;

"Тачки"                                                                -    ІІ місце;

 "Світлофори" та "Веселі порушники"                  -    ІІІ місце.

                  

Переглядів: 726 | Додав: GORDIENKO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Block title
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук

Copyright MyCorp © 2024